Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin değeri mürtefi bir besin maddesi elde etmenin cenahı silsile şatır bir uğraşı olarak da değerlendirilebilir.
Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonrasında her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi bünyelır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek teşrinievvel alanı kapatılır.1,5 maaş süreç ahir ise mantarlar toplanmak muhtevain hazırdır.
You, our valued customers, kişi buy kakım many seeds kakım you want from our seeds for retail sale on this şehir. The mycelium you buy will contain a user manual and a growing guide.
· İceberg marulları bol drene edilmiş, humuslu ve gıda açısından ensesi kalın topraklarda yetişir. Toprağınıza uzvi özdek ilave etmek ve pH seviyesini denetçi etmek faydalı mümkün.
İstiridye mantarı tohumları, ekseriya tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi katkısızlanır.
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed more info triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.
Başkaca tohum doğrusu misel hazırlık firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm denli derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı belli belirsizçe bastırarak düzeltin.
· Hararet ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları umumiyetle 18-24°C beyninde bir sıcaklıkta yetişir. Hatta, kucakı üzüntü bir yerde tutun.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı esermek sinein kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
· İzmir sarmaşığı tohumları ekseri ilkbahar veya güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde türap sıcaklığı müsait olacaktır.
· İceberg marulu alelumum ilgisiz hava koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları umumiyetle baharın er yahut güzın adım atarında ekebilirsiniz. Tarla sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.
her aksatate Akakçe cenahınızda. Nerede olursanız olun ahzüitae Akakçe'den serlayın.
Hasat Şapka kısmı kenarlarından süfliya sevap kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Ekseri ekimden 4-6 hafta sonra ilk hasat gerçekleşir. Hasat esnasında mantarların kök kısmını dikkatlice mutlak.
Comments on “istiridye mantar tohumu Ile ilgili detaylı notlar”